055 7200 970 info@vandenwaal.nl

Wat wij doen

Bij van den Waal geloven wij dat beleving een positieve invloed heeft op de waarde van onze producten. Met beleving bedoelen wij de ervaring die de klant opdoet bij het kopen en het gebruik.

Zo zijn de kernwaarden eerlijk en puur altijd herkenbaar in onze producten. De producten kennen namelijk een betrouwbare oorsprong, een productieproces in eigen huis en zijn vaak voorzien van een door de klant gekozen etiket.

De snelheid van leveren, de constante kwaliteit en de ongekende smaak in uitvoering en ervaring zorgen voor de juiste beleving.

Stap

1.

Inkoop

De reis van onze producten begint bij de selectieve inkoop. Elk product wordt geselecteerd op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en smaak. Voordat een product in onze catalogus zichtbaar wordt is het uitgebreid getest door alle werknemers van Van den Waal. Vraag ons naar de kenmerken van een product en we hebben altijd een antwoord klaar.

Stap

2.

Productie en personaliseren

Via verschillende wegen kunnen klanten bestellen, via de telefoon, e-mail of via de webshop. Een besteld product wordt bij Van den Waal niet uit het schap gepakt en verstuurd, elk product wordt speciaal voor de klant geproduceerd. Bij het bestellen kiest de klant een verpakking en een etiket. 

Stap

3.

Verkoop uitsluitend aan wederverkopers

Elk product wordt met zorg verpakt voor verzending. De kwaliteit van het product is bij het uitpakken van de doos voelbaar.

Wij zijn pas tevreden als onze producten bij de eindklant als bovengemiddeld worden ervaren. Daarom geven wij veel aandacht aan al onze producten. De klantbeleving moet optimaal is. Eerlijk en puur duidelijk waarneembaar.

Geschiedenis

Vanuit passie in noten, zoetwaren en streeksouvenirs ontstond in 2007 Van den Waal te Apeldoorn. Onderscheidend doormiddel van het leveren van maatwerk aan verschillende afnemers. Gebruikmakend van hoogwaardige producten in combinatie met gepersonaliseerde etiketten levert Van den Waal al jaren een compleet assortiment voor iedere klant. Zo leveren wij aan landwinkels, streekwinkels, delicatessewinkels, vakantieparken, supermarkten en nog veel meer.

×

Winkelwagen