055 7200 970 info@vandenwaal.nl

Wat wij doen

Bij Van den Waal geloven wij dat beleving een positieve invloed op de kwaliteit van het product heeft. Met beleving bedoelen wij de toegevoegde waarde van een product wat gecreëerd wordt door de herkomst, het productieproces, de personaliseerbaarheid, de leverbetrouwbaarheid en de snelheid.

Stap

1.

Inkoop

De reis van onze producten begint bij de selectieve inkoop. Elk product wordt geselecteerd op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en smaak. Voordat een product in onze catalogus zichtbaar wordt is het uitgebreid getest door alle werknemers van Van den Waal. Vraag ons naar de smaak van een product en we hebben altijd een antwoord klaar.

Stap

2.

Productie en personaliseren

Via verschillende wegen kunnen klanten bestellen, via de telefoon, e-mail of via de webshop. Een besteld product wordt bij Van den Waal niet uit het schap gepakt en verstuurd, elk product wordt speciaal voor de klant geproduceerd. Bij het bestellen kiest de klant een verpakking en een etiket. 

Stap

3.

Uw verkoop

Elk product wordt met zorg verpakt voor verzending. De kwaliteit van het product met bij het uitpakken van de doos zichtbaar zijn. Wij zijn pas tevreden als de producten, die bij Van den Waal vandaan komen, bij uw klant uitblinken. Onze producten maken indruk. gepersonaliseerd voor elke klant.

Geschiedenis

Vanuit passie in noten, zoetwaren en streeksouvenirs ontstond in 2007 Van den Waal te Apeldoorn. Onderscheidend doormiddel van het leveren van maatwerk aan verschillende afnemers. Gebruikmakend van hoogwaardige producten in combinatie met gepersonaliseerde etiketten levert Van den Waal al jaren een compleet assortiment voor iedere klant. Zo leveren wij aan landwinkels, streekwinkels, delicatessewinkels, vakantieparken, supermarkten en nog veel meer.

×

Winkelwagen